Akcesoria kuchenne 

Wyświetlone 1 - 3 z 3 przedmiotów
Akcesoria kuchenne

Chcesz poznać unikatową maszynkę do mięsa?

To Rigamonti Mincy. Kolorowa maszynka do mięsa, która wyróżni się w każdej kuchni. Zapomnij o trudnych w obsłudze maszynkach do mięsa przykręcanych do krańca stołu, z zimną metalową korbką. Poznaj Rigamonti Mincy - maszynkę, która może pracować na każdej płaskiej powierzchni. Dzięki przyssawce u dołu wystarczy, że położysz ją na stole i pociągniesz dźwignię w dół. Maszynka przyssie się do podłoża i będzie stać bardzo stabilnie. W zestawie są 2 wymienne nakładki do regulowania grubości mięsa.

 

Pokoloruj swoją kuchnię - przybory kuchenne Marcato

Czy Twoja kuchnia wygląda pięknie? Może wyglądać jeszcze piękniej! Dzięki akcesoriom do kuchni Marcato, Twoja kuchnia może wyglądać jak kuchnia z Instagrama. W naszej ofercie mamy do dyspozycji maszynkę do robienia ciasteczek oraz przesiewacz Marcato. Nie dość, że te produkty wyglądają po prostu cudownie, to jeszcze są bardzo użyteczne. Maszynka do ciasteczek ma aż 20 różnych końcówek, dzięki czemu możesz robić 20 różnych rodzajów ciastek. Przesiewacz z kolei to bardzo użyteczne narzędzie przy każdego rodzaju wypiekach. Ugniatasz ciasto? Posypiesz je mąką. Szarlotka gotowa? Posypiesz ją cukrem pudrem!

 

Przecierasz dużo pomidorów?

Wiemy, jak męczące potrafi być przecieranie pomidorów. Dlatego szukamy produktów, które spełniają wygórowane wymagania użytkowników. Jednym z takich produktów są przecieraki do pomidorów Rigamonti. Velox - potrafi przecierać aż do 50 kg pomidorów na godzinę. Master? Aż do 70 kg! I co najlepsze - można przecierać nimi nie tylko pomidory, ale także owoce czy gotowane warzywa. Wyposażone w przyssawkę przecieraki mogą stać na praktycznie każdej płaskiej powierzchni.  Są bardzo łatwe w obsłudze, do używania nie potrzebują prądu, a całość zwieńczona jest 2 letnią gwarancją. Czego chcieć więcej od przecieraka do pomidorów?

Chcesz zamówić? Masz pytania?
Zadzwoń do nas!
...lub zostaw swój telefon, oddzwonimy w 15 minut!
Godziny pracy: pn-pt 11-17